ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

احداث ۱۰ استراحتگاه موقت جاده‌ای در خراسان رضوی | سال آینده تعداد استراحتگاه‌های استان به ۶۵ مورد می‌رسد

  • کد خبر: ۲۱۲۵۲۲
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۰
احداث ۱۰ استراحتگاه موقت جاده‌ای در خراسان رضوی | سال آینده تعداد استراحتگاه‌های استان به ۶۵ مورد می‌رسد
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی گفت: ۱۰ استراحتگاه موقت بین راهی سالانه در حاشیه جاده های این استان ساخته می شود و بدین ترتیب براساس برنامه مصوب تا سال آینده مجتمع های خدمات رفاهی بین راهی خراسان رضوی به ۶۵ باب افزایش خواهد یافت.

به گزارش شهرآرانیوز جعفر شهامت افزود: همچنین سه هزار کیلومتر روکش آسفالت راه‌های خراسان رضوی تا پایان سال ۱۴۰۳ اجرا خواهد شد.

وی ادامه داد: بر اساس برنامه مصوب تا پایان سال بعد، ۳۰ نقطه پر تصادف نیز ایمن سازی و تمامی تقاطع‌های مهم دالان‌های شریانی به روشنایی نقطه‌ای مجهز و ایمنی همه‌ی دالان‌های شریانی استان مشخص می‌شود.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی از تعریض کامل جاده مشهد به گلبهار تا پایان سال آینده خبر داد و افزود: باند دوم از ۲۰ کیلومتر اول جاده مشهد- سرخس هم در این بازه زمانی ساخته خواهد شد.

شهامت تکمیل مسیر پیاده راه زائر و درختکاری حاشیه راه‌ها در ورودی شهر‌ها و پارکینگ‌های بین راهی و راهدارخانه‌ها را از دیگر برنامه‌های این اداره کل در سال پیش رو عنوان کرد و افزود: همه راهدارخانه‌های دالان‌های اصلی خراسان رضوی به سرویس بهداشتی و نمازخانه مجهز می‌شود.

وی همچنین اضافه کرد: طرح بهینه سازی پاسگاه‌های پلیس راه خراسان رضوی نیز تا سال ۱۴۰۴ تهیه و اجرا خواهد شد.

طول راه‌های استان خراسان رضوی ۲۰ هزار و ۶۱۵ کیلومتر است که از این میزان ۵۴۵ کیلومتر آن مربوط به گردنه‌های شهری، ۵۷۴ کیلومتر آن مربوط به گردنه‌های روستایی و ۵۸۶ کیلومتر آن مربوط به مناطق کولاک و مه‌گیر است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->